ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ    QUICK TOUR    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ    ΕΓΓΡΑΦΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
Γενικές πληροφορίες
 Πλεονεκτήματα
 Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις
 Νέα & ενημέρωση
Δημιουργήστε το site σας
 Οδηγίες σύνταξης
 Βήμα - βήμα
 Συμβουλές
Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις
Είναι η υπηρεσία σας κατάλληλη για την επιχείρηση μου;
Κάθε μήνα ο τουριστικός οδηγός RhodesGuide.com δέχεται χιλιάδες* επισκέψεις από ανθρώπους που έχουν κατά κανόνα ένα πράγμα στο μυαλό τους: Να επισκεφθούν το νησί της Ρόδου και τα Δωδεκάνησα. Σύμφωνα με τις στατιστικές μας μετρήσεις, πάνω από το 75% των επισκεπτών του οδηγού προχωρούν σε αναζήτηση κάποιας επιχείρησης, και πάνω από το 65% σε αναζήτηση καταλύματος.
Το γεγονός ότι το RhodesGuide.com επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες που προχωρούν σε τέτοιου είδους αναζητήσεις έχουν σοβαρές πιθανότητες να επισκεφθούν την περιοχή. Έχετε δηλαδή το πλεονέκτημα ότι προβάλλεστε μέσα από έναν οδηγό που προβάλλει αυτό ακριβός που ζητάνε οι επισκέπτες του, για την περιοχή που το ζητάνε.

Στατιστικά επισκεψιμότητας του οδηγού

Εφ' όσον καταχωρηθώ, η επιχείρηση μου που θα εμφανίζεται και με ποίον τρόπο θα μπορούν να την βρουν οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες;
Με την καταχώρηση σας στην υπηρεσία μας, η επιχείρηση σας:
  • Καταχωρείται αυτόματα στον κατάλογο επιχειρήσεων (web directory). Σε περίπτωση που έχετε και δικό σας ξεχωριστό site, η καταχώρηση εμφανίζει και τις 2 επιλογές (το δικό σας site και το προφίλ σας στο RhodesGuide.com).

  • Εφόσον πρόκειται για ξενοδοχειακή επιχείρηση, καταχωρείται με επιπλέον στοιχεία και φωτογραφία στην αναζήτηση καταλυμάτων.

  • Εφόσον πρόκειται για επιχείρηση ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων καταχωρείται με επιπλέον στοιχεία στην αναζήτηση αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων (υπο κατασκευή).

  • Υπάρχει δυνατότητα προβολής της επιχείρησης μέσα από τις σελίδες του RhodesGuide.com.

  • Αναλαμβάνουμε, αν το επιθυμείτε, την διαφημιστική σας καμπάνια στις μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo και τον συνεργαζομένων με αυτές ιστοσελίδες και portals.

  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ    QUICK TOUR    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ    ΕΓΓΡΑΦΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ