ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ    QUICK TOUR    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ    ΕΓΓΡΑΦΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
Γενικές πληροφορίες
 Πλεονεκτήματα
 Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις
 Νέα & ενημέρωση
Δημιουργήστε το site σας
 Οδηγίες σύνταξης
 Βήμα - βήμα
 Συμβουλές
Μικρές συμβουλές για μεγαλύτερη επιτυχία
  • Φροντίστε τα κείμενα να σας να είναι καθαρογραμμένα και σαφή. Αν δεν έχετε αρκετές γνώσεις ώστε να μεταφέρετε ένα κείμενο σε μία τρίτη γλώσσα, απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία μεταφραστή.

  • Φροντίστε οι φωτογραφίες σας να είναι όσο το δυνατό καθαρές και αντιπροσωπευτικές των όσων προσφέρει η επιχείρηση σας. Ας μην ξεχνάμε: Μια φωτογραφία = 1000 λέξεις!

  • Φροντίστε να απαντάτε όσο το δυνατόν άμεσα με όσους επικοινωνούν μαζί σας για να ζητήσουν λεπτομέρειες η κάποια κράτηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τα μηνύματα σας τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Μια άμεση απάντηση δείχνει επαγγελματισμό και ενδιαφέρον.

  • Τα κείμενα των απαντήσεων σας θα πρέπει να είναι και αυτά καθαρογραμμένα και σαφή. Αν έχετε πρόβλημα με κάποια γλώσσα, ζητήστε από κάποιον επαγγελματία η κάποιον με καλές γνώσεις της γλώσσας αυτής να σας γράψει ένα "πρότυπο" εγγράφου το οποίο θα χρησιμοποιείτε για τις απαντήσεις σας.

  • Μην υπερβάλλετε στα κείμενα σας όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας και την ποιότητα του καταλύματος σας. Εκφράσεις όπως "είμαστε το καλύτερο ξενοδοχείο της περιοχής" η "οι υπηρεσίες μας είναι οι καλύτερες που θα μπορούσατε να βρείτε", ακόμα και αν είναι αληθείς, κινούν υποψίες ως προς το αντίθετο.

  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ    QUICK TOUR    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ    ΕΓΓΡΑΦΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ